Беквокалистката на Слави Трифонов – Лилия Стефанова от няколко месеца върти любов с милионерски син, чиито бизнес …


Богаташът на Лилия Стефанова от „Ку-ку бенд“ я глези като истинска принцеса, видя „Галерия“.

Беквокалистката на Слави Трифонов от няколко месеца върти любов с милионерски син, чиито бизнес е ориентиран в чужбина. Тузарят буквално носел Лили на ръце, обсипвал я с подаръци и се стараел нищо да не й липсва.

Наскоро дори се чу, че беквокалистката обмисля да напусне „Шоуто на Слави“, след като приятелят й предложил да я издържа. Гаджето й щял да й осигури всичко, което си пожелае, включително да й проправи път към собствена музикална кариера, извън сянката на Дългия.

Нагледен пример за кавалерството на милионерския син е скорошна снимка, с която Лили се похвали в социалната мрежа. Приятелят й я зарадвал с огромен букет есенни цветя и богата неделна закуска в леглото, приготвена уж лично от него.

Всъщност запознати разкриват, че угощението било дело на няколкото слуги, с които разполагал милионерският син в дома си.

Коментари

ГОРЕЩО В СЦЕНА БГ:

ШОУ СЦЕНА

Любовният триъгълник на Стоян Алексиев се влошава! Ще успее ли да го разведе Ивана?

Според вестниците любовният триъгълник между Стоян Алексиев, съпругата му Надежда и младата му любовница, с която бе хванат в скандални сцени в центъра на София, се заплита. Вестник „Ретро“ твърди, че 22-годишната Ивана споделила пред […]

Коментирай първи

Остави отговор