Сашка Васева конкурира Шеф Петров с шкембе


Сашка Васева конкурира Шеф Петров с шкембе
.Тя показа завидно едри крака и шкембе на участие в столична кръчма. Заради изявата си Сашка заряза за няколко часа съквартирантите и се отдаде на бурен купон. А партито наистина беше впечатляващо. С прилепнала черна рокля, която очертаваше корема й, Сашка не спря да танцува.

Макар дупето и гърдите й отново да бяха на показ, посетителите се вторачиха най-много в шкембето й. Сашка не крие, че откакто влезе във ВИП Брадър, е напълняла с цели 8 кг и в момента е точно 68 кг. Тя обвини за това Шеф Петров, който готвел прекалено вкусно и тя не можела да устои на манджите му.

loading...

„Когато ям нещо вкусно, ми става хубаво на душата. А Шеф Петров готви невероятно. Минавам на диета, ще ям по едно яйце и картоф на ден“, обяви Сашка. Съквартирантите не са учудени от промяната в теглото й. По думите им, тя само спи и яде, а първото нещо като стане сутрин, е да закуси обилно.

В кръчмата в Студентски град, където Васева имаше участие, я посрещнаха като богиня. Интересът към нея е огромен и масово посетителите пожелаха да се снимат и да танцуват с нея.

Изпълнителката заложи на вселенските си хитове и се раздаде на макс. Може по този начин да е решила да се справи и с излишните килца. Шкембето й е с такива размери, че нищо чудно скоро да тръгнат слухове, че е бременна поне с близнаци. 

Сашка е поредната звезда след Тото и Мария, която има право да излиза от Къщата за участия. Мегз пък по договор всеки ден говори по телефона за бизнес делата си, предават от България днес.

loading...
Коментари

ГОРЕЩО В СЦЕНА БГ:

ТЕХНИЧЕСКА СЦЕНА

Пускат лодки и корабчета като градски транспорт в София

Столична община пуска корабчета като градски транспорт в София, научи сайта ни. Според информацията ни, това ще стане през 2020година. loading… Това ще бъде част от програмата за разкрасяване на столицата на България и още […]

Коментирай първи

Остави отговор