Вместо да показваме какво хората с редки заболявания не могат да направят, тази кампания показва какво МОГАТ


Преди една година екип психолози, фотографи, социолози, родители на деца със синдром на Даун и аутизъм започнаха проекта наречен „Пробуждане“.

С няколко изложби и събития те успяха да повишат информираността за хората с увреждания и редки заболявания, като демонстрираха това какво биха могли да направят, а не това, което не могат.

Моделите на кампанията бяха хора с увреждания, редки заболявания, синдром на Даун, аутизъм, туберкулозна склероза, мускулна дистрофия, загуба на слуха и други редки болести и др. Всички обединени от идеята да покажат какво могат, а не какво не могат.

Всички деца имат свои собствени мечти и желания, а начинът, по който те изпълняват своите мечти, ги определя като личности. Като родители трябва да им дадем цялото място, от което се нуждаят, за да могат да изразят себе си, да им окажем подкрепа и да им покажем, че няма граници, да им покажем, че те могат да бъдат всичко, което искат – направете това, ако просто им дайте шанс.

Целта на „Пробуждане“ е да използва изкуството, за да премахне бариерите и да покаже хората с уврежданията- да покажем на нашите приятели и семейства в една и съща ситуация, че не са сами. Обичаме Ви!

Коментари

ГОРЕЩО В СЦЕНА БГ:

СЦЕНА НА ЖИВОТА

Чудо! Фирма за бързи кредити и частен съдебен изпълнител опростиха дълга от над 3200 лв. на бременна в осмия месец жена, която има още 3 малки деца

Фирма за бързи кредити и частен съдебен изпълнител опростиха дълга от над 3200 лв. на бременна в осмия месец жена, която има още 3 малки деца.    31-годишната Ивелина Митева отглежда сама трите си деца – […]

Коментирай първи

Остави отговор