Уплашено бездомно куче се страхуваше от всички хора, освен от това дете

Елизабет Спенс и нейният съпруг имат пет спасени животни и три деца. „По всяко време на деня със сигурност ще намерите много деца, котки и / или кучета, които лежат някъде в къщата“, казват Спенс и Додо за семейството си.

loading...

Двойката има особеност, че трудно може да кажат „Не“ на животни, които се нуждаят от подслон, научи СЦЕНА БГ.

Те са склонни да вземат тези животни, които никой не иска да вижда у дома си. Нора, 8-годишно куче е намерено на улицата доста уплашено. Тя е изстрадала много, защото се страхува от всички в къщата с изключение на … 11-месечната Арчи.

„Арчи е изключително спокойно, щастливо и добродушно дете и всички животни наистина го чувстват много близък, особено Нора“, казва таткото.

„Тя дойде при нас от не много благоприятна среда и сега се страхува от почти всичко. Но не и от Арчи. Тя я обожава лудо! Нора и Арчи почти винаги правят всичко заедно. Изглежда, че Арчи прави Нора да се чувства сигурна и така го следва навсякъде, прави всичко, което детето прави.

„Ако Арчи се къпе, Нора лежи на килима близо до ваната и чака да напусне банята“, казва Елизабет.

– Ако го храня, тогава тя иска да се храни.

Двойка не престава да играе заедно. Когато малкия извъртя играчки от леглото си, Нора е долу и се заиграва и тя.

А когато малкото бебенце заспива на леглото, Нора го прегръща като родител.  Или какво нещо е любовта между дете и куче. Какво нещо е добротата! Дали не са преродени? Как мислите?

loading...
Коментари

ГОРЕЩО В СЦЕНА БГ:

ТЕХНИЧЕСКА СЦЕНА

Пускат лодки и корабчета като градски транспорт в София

Столична община пуска корабчета като градски транспорт в София, научи сайта ни. Според информацията ни, това ще стане през 2020година. loading… Това ще бъде част от програмата за разкрасяване на столицата на България и още […]

Коментирай първи

Остави отговор