Мъж спечели милиони от лотарията и скри това от съпругата си. Няма да повярвате какво направи после…

Съпрузите Морис и Денис живели щастлив и спокоен живот. Заедно често си купували билети от лотария. И един ден щастието им наистина се усмихнало, но никой не предполагал каква ще е развръзката.

Един ден Морис се прибрал вкъщи и цялата вечер прекарал в пране и подреждане на дрехите си. Денис го питала какво прави, а той й обяснил, че иска да наложи друга система за прибиране на облеклото. Тя му повярвала, но когато на другия ден се прибрала у дома си, видяла, че съпругът й го няма.

С него изчезнали и вещите му. 

Ден преди това Морис спечелил 6 млн. канадски долари. Той и съпругата му винаги се редували кой да купи билет от лотарията и този път се паднало на него. Разбирайки, че печели огромната сума, решил да скрие от жена си.

Сега Денис е твърдо решена да потърси справедливост. Наела си е адвокати и с тяхна помощ ще настоява за половината от печалбата. Интересен ще бъде и самият развод, както и уреждането на имотните взаимоотношенята между съпрузите.

Според канадските закони единият от съпрузите може да настоява за подялба на имота, ако от брака са минали три години. Денис и Морис са заедно от две и половина. От друга страна Денис твърди, че двамата си обещали в сватбените клетви да си поделят парите, ако някой от тях спечели от лотария.

Коментари

ГОРЕЩО В СЦЕНА БГ:

СЦЕНА НА ЖИВОТА

Скандални кадри показаха как се забавляват бъдещи пилоти на самолети

Бъдещи пилоти на самолети танцуват по долни гащи, а на главите си имат фуражки, видя „СЦЕНА БГ“. Учениците са от Уляновския институт по гражданска авиация в Русия, а скандално видео с кадри от купона им взриви […]

Коментирай първи

Остави отговор