Може ли да печелите от краката си?

Всяка сутрин 32-годишната Джесика Гулд се събужда в 7.30 часа, прави си едно хубаво кафе и си отваря пощенската кутия на своя Инстаграм профил.

Тя е една от милионите, които качват снимки там, но от малкото, които правят пари от тях, научи СЦЕНА БГ.

Джесика публикува средно по 4 снимки на ден със своите крака. Открива, че има много мъже, чийто фетиш са им женските крака. И решава, че това е златна ниша за нея. Профилът и в социалната мрежа не спира да расте.

„Не е изминало много време, откакто успях да се науча да използвам личния си имидж, за да дразня и примамвам потенциалните клиенти“, казва момичето.

Просто казано, роби, подчинени, домашни любимци или „прасета, които плащат“, както се наричат ​​в света на фетишистите, прехвърлят пари на жените чрез Интернет.

Въпреки че нюансите се различават, робите правят от редовни парични дарения до подаръци на техните любовници. В някои крайни случаи те дори са готови напълно да прехвърлят контрола върху своите финанси.

Въпреки това, някои от идолките им печелят до 6 хиляди долара на месец.

Джесика се надява, че в бъдеще, когато се събере с някого, партньора й да няма против нейното хоби, защото тази работа й донася удоволствие и допълнителни доходи. Въпреки това, тя ще бъде готова да изтрие профила си, ако любимия й не харесва това.

„Никога не бях си помислила, че някой ще се интересува от краката ми“, казва тя, смеейки се. – Но тогава нямах никаква представа колко погрешно съм мислила, а по-късно светът на фетиша ме погълна“, споделя тя.

Коментари

ГОРЕЩО В СЦЕНА БГ:

КРИМИНАЛНА СЦЕНА

Тези двамата се напиха и потрошиха 12 автомобила и подпалиха цял пазар за 1 нощ

Районна прокуратура – Пловдив привлече като обвиняеми двамата младежи, който подпалиха няколко сергии в Кючук Париж. Това са 16-годишният Камен и 17-годишният му авер Абрахам. Те са обвинени за унищожаване и повреждане на чуждо имущество […]

Коментирай първи

Остави отговор