Лицата на жените преди, по време и след оргазъм


Ах, неуловим женски оргазъм. Ние не винаги говорим за това, но не всички сме го преживели. Въпреки това заслужава нашата любов и благодарност.

Бразилският фотограф Маркос Алберти се стреми да разчупи гъстата мъгла около света на женската сексуалност и да я покаже в цялата си слава с проекта „О“ – гореща серия, включваща снимки на жени от всички краища по целия свят преди, по време и след оргазъм.

В екип с компания за секс играчки, Алберт призова модели от всички националности, включително и такива от по-консервативни култури като Китай и Сингапур. „Партньорството ни с Маркос ни позволи да създадем тази серия, за да повишим социалната стигма за женската сексуалност и да насърчим нормализирането на удоволствието от жените“, каза Фан Янг, Глобален маркетинг мениджър на играчките Smile Makers. Всеки модел получава „Smile Maker“ и остава да си върши работата, а четирите кадъра представят промените в изражението преди и когато жените достигнат върха на удоволствието, а последната показва тяхното окончателно облекчение.

Тук ще намерите някои от любимите ни снимки от проекта „О“. Както винаги, се чувствайте комфортно със себе си и не позволявайте на никого да ви срамува за това, което идва естествено от човешката природа.


Коментари

ГОРЕЩО В СЦЕНА БГ:

СЦЕНА НА ЖИВОТА

Скандални кадри показаха как се забавляват бъдещи пилоти на самолети

Бъдещи пилоти на самолети танцуват по долни гащи, а на главите си имат фуражки, видя „СЦЕНА БГ“. Учениците са от Уляновския институт по гражданска авиация в Русия, а скандално видео с кадри от купона им взриви […]

Коментирай първи

Остави отговор