Жена ужаси семейства с пиянски лесбийски секс в парка

Жена, която ужаси семейства, станали свидетели на неиния пиянски лесбийски секс в публичен парк, влиза в затвора. Мартина Лузмър първоначално получи миналогодишна присъда, подложена на условна присъда, но, след като не се справи с алкохолизма си, бе върната в съда, пише Mirror, цитиран от Блиц.

Миналата година две ужасени майки извикали полиция, след като видели, че Лоусомор и нейната приятелка Анита Хеър правят секс помежду си на пейка в Пилтън Парк в британския град Барнстъпъл. Мартина махнала долната си дреха и започнала да докосва другата жена, а после и да прави секс с нея в един слънчев следобед през юли. Офицерите дошли на място и открили, че двете пияни жени извършват сексуални действия помежду си със свалени гащи.

По време на изслушване Мартина плачела неконтролируемо, след което била задържана за шест месеца за нечистите престъпления. Тогава станало ясно, че по-рано жената била задържана и за намушкване с нож.

Тя била задължена и да се бори със зависимостта си от алкохол, но не посетила редица срещи на службата за пристрастяване. Вследствие на това жената е арестувана отново.

Коментари

Коментирай първи

Остави отговор