От последните минути! Богданска се скъса да циври, но после облече булчинската рокля и…

Тази вечер във VIP Brother от 21:00 часа циркът ще бъде пълен. Александра ще се изправи пред най-трудния избор в живота си. Богданска ще се разкъсва между любимия си Даниел и своите родители, а какво ще бъде нейното окончателно решение и ще има ли истинска сватба в Къщата, предстои да разберем.

Вчера видяхме как Дани и Алекс взеха окончателно решение да помолят Big Brother за истинска сватба. Двамата бяха сигурни в решението си, но единственият им страх, този от реакцията на родителите им, се оказа напълно оправдан. След откровен и емоционален разговор с майка си, Алекс се оказа изправена пред огромна дилема – да избере любовта на живота си и да нарани отново своите родители или да послуша майка си и да предаде Даниел.

Тази вечер ще видим как Александра ще разтълкува случилото се и ще вземе окончателно решение. Ще победи ли любовта и ще има ли истинска сватба или двамата ще решат всичко да остане просто мисия, поставена им в предаването?Дали в мисия или заради реална сватба, на булката се полага моминско парти и нашата булка ще го получи.

Кумата Джулиана и шаферката Мегз ще се погрижат Алекс да си прекара незабравимо и ще я обсипят с подаръци и изненади. Big Brother също ще отправи своя поздрав към младоженката и ще мобилизира тайно мъжете в Къщата, които ще подготвят специална хореография и буквално ще взривят от положителни емоции отбора на булката.

Предстои един емоционален епизод на VIP Brother, а дали приказката на Алекс и Дани ще завърши с истински щастлив край, или двамата ще продължат да разиграват цирка, ще разберем тази вече от 21:00 часа.

Коментари

Коментирай първи

Остави отговор