Спомняте ли си Миро и Елена? „Биг Брадър“ ни цака с доказана схема-възстановка за финал!

Спомняте ли си любовната драма на Миро и Елена в „Биг Брадър“. Цяла България съжаляваше Миро, че лошата Елена не го обича и залита по хипито Мариян. И Миро взе, че спечели голямата награда.

България е доказана с това, че с една и съща схема можеш да измамиш народа много пъти.

Задава се дежавю на постановката, но с  нови действащи лица – Александра Богданска и Даниел Петканов. Отново имаме шавлива и красива принцеса и обичащ безрезервно,прощаващ всичко принц.

В днешният епизод, все по-доближаващите се до голямата награда Александра и Даниел поискаха от „Биг Брадър“ да се оженят на живо в шоуто. „Биг Брадър“ ги попита няколко пъти сериозни ли са в начинанието си, а те му отговориха категорично: „Да“.

Любов по сметка. В ход са два сценария:

Първи вариант: Двамата влюбени се оженят в шоуто. Така любовта им ще бъде осребрена с шест цифрена сума за награда от шоуто, плюс хонорарите, ако спечелят.

Втори вариант: Двамата ще се изпокарат пред телевизионния екран преди или след сватбата, ще заформят невиждан цирк и Даниел Петканов в ролята на многострадална Геновева ще прибере кинтите, които да си ги разделят после с Александра.

И при двата варианта се вижда кой е победителя и кои са прецаканите.

Нали не си мислите, че този сезон на „ВИП Брадър“ не е кръстен случайно – „Сезонът на любовта“.

Всичко е сценарий.

Коментари

Коментирай първи

Остави отговор