Честит рожден ден на Слави! Подари си часовник за 20 000 евро

Слави Трифонов си подари часовник за 20 000 евро за рождения ден, който е днес, научи „България Днес“. Гологлавият водещ се спрял на най-добрата марка – „Вашерон Константин“, на която е фен от години. Освен часовника Дългия си е подарил и нови очила.

„Часовниците и очилата са двата любими атрибута на шефа. Винаги е казвал, че един мъж трябва да има скъп часовник, скъпи обувки и очила“, споделиха от екипа на шоуто.

Междувременно актьорът Краси Радков, който от време на време се цака с шефа си, също заложи на марката „Вашерон“, но… на нейната реплика. „Краси намери отнякъде човек, който му продаде реплика на часовника и се похвали пред Трифонов. Първоначално той се смая, а после се посмяхме всички на шегата. Но Радков продължава да си носи часовника, който по нищо не се различава от оригинала“, шегуват се в „Шоуто на Слави“.

Краси е от малкото актьори, които могат да си позволят волности извън сценария на предаването, който е любимец на Слави. Въпреки това той получил сериозна забележка след скеч, който направил в образа на баба Вуна.

„Краси си беше направил татус от вътрешната страна на ръката, на която пишеше: „И Баба Вуна обича орална любов“. Това го виждаше само Слави, докато си говори с него. Надписа разсейваше шефа, който започна да се смее и забрави да продължи с аутокюто. Като за капак същата вечер и сценаристите решиха да се „погаврят“ с него, като му пуснаха на аутокюто разни глупости, надявайки се той да ги прочете на глас. Ама Славчо не е вчерашен и не се хвана“, споделят през смях хора от екипа на Дългия.

Иначе за днешния рожден ден на Слави в София пристигат родителите му. На гости идва и племенникът Теодор, който му е приготвил изненада.

„Не всеки ден човек става на 51 години. Чичо не обича да празнува рождения си ден, но винаги е отворен към купон с нас, близките“, казва Теодор, който обожава Трифонов и иска да стане като него.

Шоуменът Слави Трифонов пуска майка си на екран. Мама Здравка, както е известна родителката на Дългия, ще разкрие тайни от живота и детството на именития си син в четвъртък в ефира, обявиха от шоуто.

Мама Здравка ще се появи в специално издание на шоуто на Слави, озаглавено „Нещо лично с мама Здравка“. Слави не за пръв път използва майка си, за да си осигури рейтинг и гледаемост. Родителката на шоумена бе водеща на един от проектите му „Лигата на необикновените“ още преди пет години, а Слави дори й посвети песен. Тогава мама Здравка дори се настани в стола на водещия – собствения й син.

Анонсът на Слави за тазседмичния гастрол на мама Здравка на екрана обаче е забулен в тайна, признават от екипа на шоумена. Причината е, че майката на Дългия можела и да заговори за бъдещото му участие в политиката – тема, която мама Здравка не е засягала, въпреки че се разговори за операцията на сина си през лятото тази година.

Междувременно от шоуто на Слави обявиха и проект, който е извън политиката – екипът ще запише дискове с патриотични песни и ще ги раздаде на всяко училище и читалище в България навръх 3 март догодина.

Коментари

Коментирай първи

Остави отговор