Смразяващо! Помляният от камион Понко, бързал да вземе новороденото си бебе от болницата

Айтос потъна в траур след смъртта на 25-годишния Панайот, който загина при жестоката касапница на пътя край бургаския квартал Ветрен.

Съпругата му Елена, с която имат брак от едва от 6 месеца, го дарила с първородна рожба преди няколко дни. Именно заради това Панайот карал като бесен на пътя.

Младият татко бързал, за да прибере жена си и бебето от Родилното отделение.

Айтозлии са в шок от трагедията. Вместо да се радват на бебешки плач, дървен ковчег и черен кръст помрачават града. В социалните мрежи близки и непознати на Панайот организират кауза в помощ на бебето му.

„Понко, както го наричахме ние, е страхотен човек. Не можем да повярваме, че го няма. Трагедията е голяма не само за близките му, а за целия град. Един млад живот си отиде, остави млада жена вдовица и бебе сираче. Много ще ни е трудно да преодолеем болката, покъртени сме! След няколко дни ще се съберем една група хора, за да измислим как да помогнем на семейството на Панайот. Елена е в майчинство и всякаква помощ ще е от полза”, казаха негови близки.

Коментари

ГОРЕЩО В СЦЕНА БГ:

СЦЕНА НА ЖИВОТА

Скандални кадри показаха как се забавляват бъдещи пилоти на самолети

Бъдещи пилоти на самолети танцуват по долни гащи, а на главите си имат фуражки, видя „СЦЕНА БГ“. Учениците са от Уляновския институт по гражданска авиация в Русия, а скандално видео с кадри от купона им взриви […]

Коментирай първи

Остави отговор