Само в СЦЕНА БГ! Хиляди хора чакат да видят чудото Марина!

Километрична опашка към къщата на Марина

Хиляди хора от цял ​​Балканите, включително и българи ежедневно пристигат в село Миялица, недалеч от Лесковац, с надеждата, че ще бъдат приети от Марина, за която се смята, че с биоенергия лекува от най-тежките болести, научи СЦЕНА БГ. 

Колони автомобили стоят на входа на селото от 190 жители, а мнозина спят по три нощи пред къщата на загадъчната жена, чакайки сеанс.

Марина е малко позната, освен че е жена на 40 години и преди 15 години е открила свръхестествените си сили. Тези, които са били с нея, казват, че щом види човека, прави диагноза и след това лекува за кратко време.

Пред къщата на Марина, стотици, а понякога дори хиляди хора, лагеруват в палатки всеки ден. Това е условие към тях –  да пренощуват една нощ там и много от тях спят през нощта за две или три нощи. Сутринта една от родините й излиза и брои броя на хората. След това влизат в къщата на Марина по определен график. Там виждат стая, пълна с икони – казват местните жители за Марина, които са уверени в лечебните си сили.

След като вижда човека, Марина веднага му казва от какво е болен. Тя безпогрешно познава диагнозата, след което предписва терапия.

„Няма човек, който да не е излекуван. В замяна не иска нищо – няма тарифа, но всеки оставя по нещо. Става дума за хиляди хора от целите Балкани. Понякога изцелява и тези, които не са дошли лично – само със снимка“, увериха съседите на Марина.

Тази жена е чудо. Когато дойдете при нея, сякаш сте дошли при психолог. Тя ви освобождава от страха, дава ви надежда. Познавам жени, които не могат да раждат, и след като дойдоха при Марина, те родиха две деца. Много хора е изправила на крака, каза един българин, уверен в правомощията на Марина.

Коментари

Коментирай първи

Остави отговор