Семейството на 20-годишния Ивелин от Смилян си отдъхна

20-годишният Ивелин Узунов е намерен жив и здрав. Той е бил открит от баща си в района на Смилян. „Момчето е в добро здравословно и физическо състояние. Вече си е вкъщи“, уточни говорителят на смолянската полиция Цветелина Черкезова, цитирана от Дарик.

Ивелин бе в неизвестност близо 30 часа, като  полицаи, следово куче, доброволци и близки издирваха младежа в околностите на смолянското село Смилян.

Младият мъж  излязъл вчера сутринта от родната си къща, като казал, че ще се разходи, оставайки мобилния си телефон у дома. От тогава до вторник следобед бе в неизвестност.

Ивелин изчезва за втори път. 

През май в продължение на десет дни той бе издирван. Младият мъж изчезна в навечерието на Гергьовден. Седмица и половина по-късно той бе открит в плевня в смолянското село Пещера. Имаше замръзвания по крайниците и след лечение в болницата в Смолян той се възстанови напълно.

Коментари

ГОРЕЩО В СЦЕНА БГ:

СЦЕНА НА ЖИВОТА

Чудо! Фирма за бързи кредити и частен съдебен изпълнител опростиха дълга от над 3200 лв. на бременна в осмия месец жена, която има още 3 малки деца

Фирма за бързи кредити и частен съдебен изпълнител опростиха дълга от над 3200 лв. на бременна в осмия месец жена, която има още 3 малки деца.    31-годишната Ивелина Митева отглежда сама трите си деца – […]

Коментирай първи

Остави отговор