Русначето от „Х-Фактор“ се изгаври яко с българските кифли в Инстаграм

Младият изпълнител ARTi представи новата си песен, озаглавена „InstaKifla“, която е насочена към съвременните „звезди“ в социалните мрежи.

С нея той иска да се опита да наложи ново звучене в българската музика, а именно някаква форма на социален попфолк. Идеята на този стил е музиката да бъде комерсиална, за да се възприема по-лесно от хората, като в същото време текстът да има смисъл и да подтиква хората да се замислят за света, в който живеем.

„От много време исках да направя парче за всички инстаграм „звезди“. Темата е доста актуална и нашумяла. Мислех го дълго, но просто не се получаваше – нямах вдъхновение. След поредното любовно разочарование, една сутрин просто станах и написах целия текст наведнъж. Не знам дали защото бях ядосан на съвременната жена или просто наранен, но такова получих своето истинско вдъхновение“, споделя за проекта си Артьом Анатолиевич.

Руснакът доби популярност на кастингите на „Х Фактор“ преди две години. Той от години живее в Бургас, занимава се с бойни спортове, а на сцената на музикалното риалити изпълни „Снег“ на Филип Киркоров.

„InstaKifla“ е с музиката и аранжимента са на Роско (Roasty Suave), Искрен Тончев – Искрата и Николай Николов (Екса). Сюжетът на видеото е по идея на изпълнителя, а неговата реализация е на Николай Гарабедян – режисьор на най-популярния комедиен уеб сериал „Типично“.

Коментари

Коментирай първи

Остави отговор