Наум Шопов от „Откраднат живот“ – идеалната мъжка кифла, учете се от батко си деца!

Любимецът на тийнейджърките Наум Шопов – внук се е превърнал в тотална кифла, съобщи Secret.bg. От вчера той подлудява феновете си в Инстаграм, където през час докладва какви ги върши.

Денят му започва със закуска, която снима. След това продължава с грижа за кученцето му, което след като е нахранено, е решило да си полегне. Актьорът е решил и него да заснеме. Следващото стори е от автомобила му на път към снимачната площадка на „Откраднат живот“. Следва снимка и от гримьорната, а след това и от самите снимки. След като приключва, той продължава с кадри от автомобила си.

Той направо си е гуру по кифленеене. Тотален учител как да бъдеш мъжка кифла.

Сторитата не спират през целия ден. Продължават с кадри от това как той се преоблича до личния си автомобил. Там си показва и бельото. След което следват няколко сторита и от гората, а след това и от фитнеса. Синът на Христо Шопов си снима и чашите с кафе, както и вечерята, която приготвя в дома си. След това показва, че ще гледа филм. След като приключва натовареният му ден в Инстаграм, любимецът на публиката обявява и неговия край.

Коментари

Коментирай първи

Остави отговор