Най-мразената жена в България

Виолета от телевизионното риалити „Фермата“ се превръща в най-мразената жена в България за седмицата, видя СЦЕНА БГ.

Причината е ясна: Виолета бе разконспирирана от футболиста Алек, че е двулична и злобна. В емоционално слово пред всички съквартиранти Алек обяви, че Виолета, която му се правела на най-добрата приятелка е нищо повече от долна интригантка.

– „Крайно време бе някой да сложи усойницата на място. Евала на Алек“, са първите реакции на телевизионната публика.

– „Лека-полека започнаха да я разобличават , а тя си показва все повече рогата и лицемерното държание“, смята Станислав Радева.

– „Дразнител! Жена с 2 деца,вдовица…и до ден днешен е епичен момента с потъркване на задника й в бански под душа.Много е арогантна и лицемерна!“, смята Галина Иванова.

– „Тая да си ходи че ми писна да я гледам. Мразя двулики лопати като нея. Само и единствено знае да се подмазва и да говори после на хората зад гърбовете. Така злоба не съм виждала. Да си ходи вкъщи!“, призова Петя Валериева.

– „Тя и Богинята Божидара явно комарите цяло лято са ги хапали по-главите и са им пили не само кръвчицата,но и част от мозъка. Вили е една много двулична и лицемерна жена. Преди около 3-4 епизода се мазнеше на Алек и му казваше колко много го харесвала и гушкаше, а утре вечер ще е поредният обиждан от нея. Ако и тя самата знае какво иска ще е много добре. Падна ми много в очите“, каза Кирил Йорданов.

Списъкът е безкраен. Виолета днес е най-мразената в България жена!

Коментари

ГОРЕЩО В СЦЕНА БГ:

ШОУ СЦЕНА

Любовният триъгълник на Стоян Алексиев се влошава! Ще успее ли да го разведе Ивана?

Според вестниците любовният триъгълник между Стоян Алексиев, съпругата му Надежда и младата му любовница, с която бе хванат в скандални сцени в центъра на София, се заплита. Вестник „Ретро“ твърди, че 22-годишната Ивана споделила пред […]

Коментирай първи

Остави отговор