Най-добрият приятел на Бирмата си ляга с неговата Преслава, певицата най-накрая се осмели да покаже на светло новия

Фолк дивата Преслава най-сетне извади новия си възлюбен Павел на светло. Двамата се появиха на откриването на моден бутик в София, пише „ШОУ“.

loading...

За отношенията им се шушука от месеци, но сега за първи път разкриват връзката си публично. Запознати издават, че Преслава е получила ултиматум – или спират да се крият вече и тя го представя в публичното пространство, или да се разделят.

Певицата за първи път позираше пред обективите, без да се притеснява от ласки с новото си гадже. Призна, че с Павел се познават отдавна, но не желае да говори повече за отношенията им.

Усмивката й обаче издаваше колко влюбена и щастлива е с този човек.

За първи път двамата се появиха заедно на рождения ден на Преслава. Оттогава до сега Преси мълчеше за връзката им. Това подразнило Павел, който дори я попитал дали се срамува от него, че така ревностно го пази.

Мускулягата е известен с факта, че е близък приятел с бившия на певицата – Георги Станоев – Бирмата. Бил е гадже и на две плеймейтки – Златка Райкова и Мария Цветкова. Приятелството между Бирмата и Павел приключило щом Станоев разбрал, че аверът му си ляга с бившата му.

loading...
Коментари

ГОРЕЩО В СЦЕНА БГ:

ТЕХНИЧЕСКА СЦЕНА

Пускат лодки и корабчета като градски транспорт в София

Столична община пуска корабчета като градски транспорт в София, научи сайта ни. Според информацията ни, това ще стане през 2020година. loading… Това ще бъде част от програмата за разкрасяване на столицата на България и още […]

Коментирай първи

Остави отговор