Михаела заряза Иво, трагедията е голяма

Младата певица е сложила край на връзката си с колегата си Иво, научи HotArena.

Това става ясно от липсата на общи снимки, с копито двамата заливаха социалните мрежи. За раздялата разкриват и техни общи познатиПоп сензацията възпя края на връзката си с Иво с песента „Листата падат“.

Михаела и Иво се залюбиха покрай предаването Х Фактор, в което и двамата участваха. Не след дълго заживяха заедно и преминаха през най-красивия период от своя живот. Двамата отказват да издадат каква е причината за радялата. Певицата е решила да направи лирична песен, в което да изпее всичко и по този начин да не й се налага да дава интервюта по темата. Камък по камък, проблемите ни правят замък, е написал Павел по заръка на своята колежка.

Михаела пее още, че е чула за бившия си, че е много щастлив. Той пък й отвръща да не вярва на хората, защото пред тях се представя така, но отвътре спомените го смазват.

Техните приятели са категорични, че двамата все още се обичат и страдат един за друг. Друг е въпросът, че участието на дуото Павел и Венци Венц не е случайно. Много се изписа за провалената връзка на Павел с Михаела Филева и като нищо той също да е вложил автобиографичен елемент в създаването на текста за Михаела.

Вероятно Павел и Маринова са се съюзили за да излеят чувствата си след провалените си връзки. Дуетът винаги е споделял, че пише текстове върху вече преживени неща, което потвърждава написаното, пише „ШОУ“

Коментари

ГОРЕЩО В СЦЕНА БГ:

СЦЕНА НА ЖИВОТА

Скандални кадри показаха как се забавляват бъдещи пилоти на самолети

Бъдещи пилоти на самолети танцуват по долни гащи, а на главите си имат фуражки, видя „СЦЕНА БГ“. Учениците са от Уляновския институт по гражданска авиация в Русия, а скандално видео с кадри от купона им взриви […]

Коментирай първи

Остави отговор