Красивата Анита проговори за „Фермата“: Много не се къпахме там, само се…

Беше ми много трудно да се адаптирам във „Фермата“ от самото начало. Това са 20 непознати човека! Трудно свикнах и с градината, спането на земята и всички други неудобства. Много не се къпахме там, ама пак… мокрехме се поне.

Имам село, на което си имам удобствата. Не съм попадала в такава ситуация и това беше най-голямото предизвикателство за мен.

Анита заминава като малка за Испания. „Заминахме с нашите, когато тук е било криза. Те искаха по-добър живот за децата си. Имах щастливо детство там“ , споделя Анита пред вестник „Шоу“. Тя казва, че отново би заминала за топлата страна.

Относно предложението за брак, което получи от приятеля си Лъчо, Анита споделя, че е очаквала такова предложение, защото много го е ръчкала за това, но не е очаквала, че ще влезе във „Фермата“ и ще го направи там. „Шокирах се когато го видях. Когато клекна с пръстена, аз бях на седмото небе, цялата разтреперена. Не знаех къде се намирам“, радва се красивата Анита.

Когато е излезнала от шоуто е имало хора, които са укорявали Анита, че не било там мястото за подобно предложение за брак, но Анита смята, че този миг ще го помни цял живот.

Коментари

Коментирай първи

Остави отговор