Ето къде отива 3-годишното детенце на убития кардиолог в Крит, затрит от българския полицай

За петък след обяд бе насрочено делото за попечителство върху 3-годишното дете на убития кардиолог от остров Крит и 38-годишната му съпруга от България. Делото бе отложено тъй като майката на обвиняемата не се яви в съда, нито неин законен представител независимо, че именно бабата Иванка Говедарова подаде молба до първоинстанционния съд в Ласити да получи попечителство.

Изслушването за обезпечителни мерки  ще стане окончателно на редовен процес след два месеца, съобщава „Български новини“. До тогава детето ще остане в средата, където се намира, а именно при българската му баба.

Кардиологът не е поддържал тесни отношения с близките си, за които се твърди, че не са били съгласни с неговия личен избор да се ожени за българка. В същото време стана ясно, че бабата Иванка е знаела за връзката на дъщеря си с българина Красимир Карчев, но няма факти уличаващи я в знание на престъплението.

Припомняме, че Карчев призна, че е убил 63-годишния кардиолог Христофорос Каландзакис и пое изцяло вината върхусебе си. Гръцкият лекар бе разстрелян на 7 октомври на остров Крит. В основата на престъплението е любовна история между българската съпруга на жертвата и българския полицай.

Гръцката полиция остави в ареста и Красимир Карчев, и любовницата му Дешка Говедарова.

Коментари

ГОРЕЩО В СЦЕНА БГ:

КРИМИНАЛНА СЦЕНА

Тези двамата се напиха и потрошиха 12 автомобила и подпалиха цял пазар за 1 нощ

Районна прокуратура – Пловдив привлече като обвиняеми двамата младежи, който подпалиха няколко сергии в Кючук Париж. Това са 16-годишният Камен и 17-годишният му авер Абрахам. Те са обвинени за унищожаване и повреждане на чуждо имущество […]

Коментирай първи

Остави отговор