Горещата мацка, която прави секс в пицария сега потъва в земята от срам

Двойката, която бе заснета да прави секс в пицария Domino’s във Великобритания, докато служителите работят от другата страна на гишето, днес пристигнаха в съда, за да бъде наказана, пише Mirror. Даниела Хърст и Крейг Смит чакаха своята пица, когато позволиха на техните буйни страсти да надделеят. Те бяха заловени в 18-минутни записи за видеонаблюдение в магазина в град Скарбъроу.

Председателят на съвета Анджела Бърдсхал каза на предишно заседание, че не се изключва двойката да получи и затвор.  29-годишната Даниела се извинила за инцидента и казала, че тя и 31-годишния Смит „заслужават да бъдат наказани“.

На видеото се вижда как двамата поръчват храна, преди Хърст да се нахвърли върху Смит. После двамата започнали да правят секс, като се опират на тезгяха. Вижда се и персоналът, който работи в кухнята. Двойката обаче грам не се притеснява от това. По едно време пристигат дори и доставчиците за храна, които взимат поръчките и пак напускат обекта.

„Това не съм аз. Обикновено не съм така. Играех си с приятеля ми, когото обичам, и тотално изключих. Разбира се, страхувам се от възможността да отида в затвора, но, ако се случи, ще трябва да се справя“, споделя момичето.  Видеото било пуснато и в съда. Даниела описала поведението си като „ужасяващо“ и тя „потънала в земята“, когато видяла клипа по време на полицейското интервю.

Коментари

Коментирай първи

Остави отговор