Само в „СЦЕНА БГ“! Бентлито на „Фермата“ Вики надуши парите и вирна дупе на футболиста Алек

Дърпащата се близо месец Валерия от „Фермата“, които момчетата наричат галено „Бентлито“ започна да се пуска на влюбения в нея бивш футболист на ЦСКА Алек Манолов, видя СЦЕНА БГ.

Дълго време „Бентлито“ не пускаше на Алек нито целувка, нито прегръдка, само поддържаше огъня на интереса към нея жив. Но нищо повече. Валерия даже се държеше като обидена, че футболиста настоява да му откликне на чувствата.

За да се спаси от все по-настървеното поведение на Алек, Валерия се принуди да разкаже, че отвън я чака мъж, с който имат подновена връзка. „Имаме неща за доизясняване“, каза Валерия в шоуто.

Всичко това обаче се забрави бързо.

Това се случи по време на мъжките боеве, където участниците от силния пол трябваше полуголи, намазани с олио да се борят един с друг. Победите стана футболиста Алек. Тогава се видя силата на мачото и реално изгря неговата звезда в шоуто.

Надушила, че това ще е най-вероятния победител във „Фермата“, „Бентлито“ бързо охлаби дръпнатото си поведение и пусна ръчички на „Победителя“. Все пак наградата на предаването е 100 000лв.

Стигна се до там, че Вики даже легна върху Алек и се отърка в него. Представяте ли си?

Казват, че парите са афродизиак за жените. Може би „Бентлито“ се надява, че част от парите ще отидат за нея? Най-вероятно няколко екскурзии няма да са мит.

А защо не и нов автомобил, с който „Бентлито“ да идва до софийското село Герман, където живее Алек?

Алек определя себе си като „умен, хитър, себелюбив, нахален и директен“. Не пуши, не ходи по заведения и не пие алкохол. Твърди, че единственият му порок са жените. По тази причина е щастливо необвързан. Признава, че е подчинен на суетата – всяка седмица си купува нова дреха, има личен дизайнер, тренира и ходи на солариум всеки ден.

ОБРАТЪТ „ПЕШО“ ИЛИ….

„Шуше, липсваш ми! от Пешо“ – такъв надпис се появи в шоуто в снощния епизод, спуснат от делтапланер от небето. Старият приятел на Вики показа колко много я обича. Демонстрация, която Валерия чакаше от месеци, тъй като най-голямата й болка бе, че приятеля и се крие от нея, и не обича да афишира връзката им. Това разклати „Бентлито“ и ядоса футболиста „Алек“.

Той се изнерви. Започна да натиска още повече Бентлито да е негова. Състезава се.

„Ще падне от два стола на земята“, прогнозират съквартирантите й.

Каквото и да става, красивата иначе Валерия се показа като объркано момиче, което нито държи докрай на приятеля си вън, нито обича истински футболиста, а е с него по две причини:

  • по сметка – видя, че той е големия претендент за победител
  • по натиск – който я хване, той я…

Ще следим темата „Бентли“ в СЦЕНА БГ. Очаквайте следващият ни коментар още утре, а дотогава не стойте безучастни -дайте своето мнение.

Коментари

Коментирай първи

Остави отговор