Новият на Цеци Красимирова – кръчмарят Стефан, собственик на „Буда бар” в Лондон

Таутираната като комикс манекенка Цеци Красимирова се отдаде на кръчмар-милионер, дочу СЦЕНА БГ.

Красавицата от Мездра е новото гадже на ексцентричния бизнесмен Стефан Стефанов,собственик на култовия „Буда бар” в Лондон. Заведението, любимо място на световния елит, се намира в сърцето на английската столица, където живеят британците със синя кръв.

Изгората на Константин Димитров – Косьо Самоковеца и на Георги Иванов – Гонзо е влязла под кожата на милионера, който също е фен на рисунките по тялото, докладва запознат с актуалната любовна афера. „Двамата вече не крият връзката си. Преди седмица баровецът беше за малко в София и веднага се появи с новата си бройка. Цеци пък не спира да му се сваля, то не бяха гушкания, не беше натискане по сепаретата”, скицира случката очевидецът на публичния петинг.

Софийският хроникьор докладва, че Стефан е Цеци са заедно вече повече от година, но досега са пазели взаимоотношенията си далече от любопитни очи. Клюката носи, че кръчмарят-милионер бил готов да узакони любовта им с подпис в ритуалната зала, пише „Таблоид“.

Коментари

ГОРЕЩО В СЦЕНА БГ:

ШОУ СЦЕНА

Любовният триъгълник на Стоян Алексиев се влошава! Ще успее ли да го разведе Ивана?

Според вестниците любовният триъгълник между Стоян Алексиев, съпругата му Надежда и младата му любовница, с която бе хванат в скандални сцени в центъра на София, се заплита. Вестник „Ретро“ твърди, че 22-годишната Ивана споделила пред […]

Коментирай първи

Остави отговор