Най-сексапилната водеща на времето вече си има съперничка и тя е още по-гореща

Неотдавна всички западни издания тръбяха и разказваха за най-сексапилната водеща на прогнозата за времето – Янет Гарсия от Мексико. Сега, обаче, като че ли тв водещата от Аржентина – 24-годишната Мария Перес се опитва да се възкачи на почетния пиедестал.

Изумителната красавица Мария Перес работи като водеща на времето в аржентинския тв канал  TyC Sports. Заради нея каналът има страхотен рейтинг, още повече, че той е гледан повече от мъже.

Съблазнителната блондинка покори сърцата на всички аржентинци, демонстрирайки в директен ефир своите изключителни форми.

А полуразсъблеченото си тяло девойката показва и на своите вече внушителни почти два милиона последователи в Инстаграм.

Перес споделя снимки не само на своята апетитна фигура, но и показва правилната техника на изпълнение на упражненията в залата.

Сред нейните поклонници са не само представителите на мъжкия пол, но и има и жени, които се интересуват от начина на хранене на водещата и нейния спортен начин на живот — на тях Мария им обещава да създаде собствен канал в „Ютуб“ под названието Sol Fitness, където ще споделя тайните на своето идеално тяло.

Напомняме, че по-рано за най-сексапилна тв водеща бе призната Янет Гарсия, която води прогнозата за времето в ефира на мексикански канал.

Коментари

ГОРЕЩО В СЦЕНА БГ:

СЦЕНА НА ЖИВОТА

Чудо! Фирма за бързи кредити и частен съдебен изпълнител опростиха дълга от над 3200 лв. на бременна в осмия месец жена, която има още 3 малки деца

Фирма за бързи кредити и частен съдебен изпълнител опростиха дълга от над 3200 лв. на бременна в осмия месец жена, която има още 3 малки деца.    31-годишната Ивелина Митева отглежда сама трите си деца – […]

Коментирай първи

Остави отговор