Дискотеки продават фалшив мама и тате срещу 20 лева, бонус – безплатен достъп до бара

Дискотеки предлагат услугата „служебен родител“ на непълнолетни, за да ги пуснат да купонясват цяла нощ с алкохол на корем и наргилета, научи „СЦЕНА БГ“.

На учениците е забранено да са навън без придружител след 22 часа, както и да консумират спиртни напитки. Въпреки това за нощта на Хелоуин столични заведения им предлагат „да се разбият на макс до зори“, пише „Телеграф“. Допълнителен бонус е, че следващия ден – 1 ноември е неучебен за България.

За да влязат тийнейджърите в дискотека на бул. „Мария Луиза“ в София на деня на Вси Светии, са нужни няколко неща.Според описанието на събитието партито ще започне в 20 часа.

Декларация

„На входа ще раздаваме декларации на тези под 18 години като, ако нямате придружител, на входа ще намерите доста хора, които ще подпишат за вас!“, е първата стъпка, за да стигне ученик до купона за възрастни, казват организаторите.

Намерилите фалшиви мама, татко, брат, сестра ще трябва да платят 20 лева за услугата. „Това включва безплатен достъп до бара“, разясняват организаторите. Тийнейджърите без проблем ще могат да си вземат какъвто алкохол желаят.

Освен това, за да са доволни хлапетата, за първи път ще се предлагат и наргилета.

Коментари

ГОРЕЩО В СЦЕНА БГ:

СЦЕНА НА ЖИВОТА

Чудо! Фирма за бързи кредити и частен съдебен изпълнител опростиха дълга от над 3200 лв. на бременна в осмия месец жена, която има още 3 малки деца

Фирма за бързи кредити и частен съдебен изпълнител опростиха дълга от над 3200 лв. на бременна в осмия месец жена, която има още 3 малки деца.    31-годишната Ивелина Митева отглежда сама трите си деца – […]

Коментирай първи

Остави отговор