Двуглава руса шофьорка фучи по улиците – СНИМКИ

Двуглава руса шофьорка фучи по улиците, докато двете глави се драпат за маршрута и изпреварването, научи СЦЕНА БГ.

Зад волана стоят две отделни личности, споделящи общо тяло и няколко органа.

27-годишните сиамски близначки Аби и Британи Хензел с години разработват тактика как да шофират, без да се размажат в някое дърво в родния си град Ню Джърмани в САЩ.

Аби управлява дясната половина на тялото, докато сестра й – лявата. Затова и дейностите, които изискват координация между двете половини, включително и ходенето, изисква особен майсторлък и нагаждане.

Двете вече се справят перфектно с усвояването на дейности, като шофиране, каране на колело, плюване или писане на компютър. Зад волана Аби отговаря за газта и спирачката, а Британи за мигачите, а двете споделят контрола върху волана. Всяка има отделна шофьорска книжка, след като държи изпитите.

Момичетата имат един общ чифт ръце и крака, както и полова система, но пък се радват на отделни гръбначни стълбове, бели дробове, сърца и черва.

Собствената им половина от тялото се развива по различен начин от другата. Всяка има чувствителност само в своята половина, като единственото изключение е стомахът.

Често се случва Британи да полудява от жега, а сестра й да се чувства отлично при същата температура.

След раждането на сиамските близнаци, лекарите предлагат на родителите да ги разделят, но дават гаранции само за едната от тях, и то с усложнения.

Майката и бащата решават, че не могат да жертват едната и до днес са убедени, че качеството им на живот така е по-добро, отколкото ако бяха разделени.

Коментари

ГОРЕЩО В СЦЕНА БГ:

КРИМИНАЛНА СЦЕНА

Тези двамата се напиха и потрошиха 12 автомобила и подпалиха цял пазар за 1 нощ

Районна прокуратура – Пловдив привлече като обвиняеми двамата младежи, който подпалиха няколко сергии в Кючук Париж. Това са 16-годишният Камен и 17-годишният му авер Абрахам. Те са обвинени за унищожаване и повреждане на чуждо имущество […]

Коментирай първи

Остави отговор