Гръмотевични облаци надвиснаха над любовта на Валери Божинов и Биляна Дол

Гръмотевични облаци надвиснаха над любовта на Валери Божинов и Биляна Дол в последно време. Знойната сръбкиня е бясна на нападателя и не крие това, научи СЦЕНА БГ.

Причината е, че бившият национал на България разтрогна договора си с „Лозана“ и двамата ще трябва да напуснат Швейцария. Половинката на Божигол обожава тази страна. Освен това родителите й живеят в Цюрих и самата мадама е израснала там. Тя беше на седмото небе, когато Валери подписа с „Лозана“. Тогава Биляна обяви, че се прибира у дома.

„Добре дошъл, скъпи. Поздравления“, написа тогава тя в социалните мрежи. Бившата госпожа Дол се къпеше в светлините на прожекторите в Швейцария. Тя дори е избрана за най-секси футболна половинка в елита на алпийската държава, пише „България днес“.

Всичко приключи преди десет дни, когато Божинов разтрогна договора си с „Лозана“ и се прибра в България. За първи път той не беше придружен от Биляна, която ядосана замина за Белград. Явно усетил, че яко е сгафил, и побърза да вземе мерки.

Божинов се зае да умилостивява любимата си. За целта той се отказа да поддържа форма в България и замина за Сърбия при Биляна. Двамата набързо се включиха в светския живот на Белград и посетиха няколко вървежни заведения, а Божигол не спира да глези любимата си. За да е близо до нея, той е решил да прекара там времето до края на годината, когато ще може да подпише с нов отбор.

Нападателят дори се оглежда за тим в сръбското първенство. Той все още таи надежди по някакъв начин да се върне в „Партизан“. Божинов вече посети два мача на „гробарите“ и не спира да им се обяснява в любов. Все пак Валери е готов и на вариант да заиграе в някой по-слаб отбор, но да е с Биляна.

Коментари

ГОРЕЩО В СЦЕНА БГ:

КРИМИНАЛНА СЦЕНА

Полиция нахлу в дом: Родители оковали децата си, държани гладни и мръсни

Заложническа драма се разигра в Калифорния. Двама родители бяха арестувани, след като 12 братя и сестри бяха намерени оковани в дома им. Вързани, гладни и мръсни – така полицаите са намерили децата. Едно от момичетата, […]

Коментирай първи

Остави отговор