Голи руснаци се клаха с ножове, 18-годишен младеж е починал

Двама голи мъже се клаха с ножове в жилищна сграда. Екшънът се е разиграл малко преди полунощ на 14 октомври в Новосибирск, а снимки от жестоката касапница се появиха в мрежата, научи СЦЕНА БГ.

В апартамент на улица „Крилова” избухнал скандал между 18-годишен младеж и 33-годишния собственик на жилището. Напрежението ескалирало и опонентите започнали да се ръгат с ножове.

Към момента няма яснота какво е предизвикало бурния им скандал. Двамата обаче са били чисто голи.

Портиерът на блока веднага позвънил в полицията и бърза помощ, а окървавеният 33-годишен мъж паднал на колене и останал в тази поза до пристигането на медиците.

Вследствие на получените травми 18-годишният младеж е починал, а 33-годишният мъж е закаран в болница, където му е оказана медицинска помощ.

Коментари

ГОРЕЩО В СЦЕНА БГ:

СЦЕНА НА ЖИВОТА

Чудо! Фирма за бързи кредити и частен съдебен изпълнител опростиха дълга от над 3200 лв. на бременна в осмия месец жена, която има още 3 малки деца

Фирма за бързи кредити и частен съдебен изпълнител опростиха дълга от над 3200 лв. на бременна в осмия месец жена, която има още 3 малки деца.    31-годишната Ивелина Митева отглежда сама трите си деца – […]

Коментирай първи

Остави отговор