Българин уби жена си в Денвър

37-годишният българин Михаил Петров, който живее в Денвър, Колорадо, е бил арестуван по подозрение за убийство на млада жена, чието тяло е открито близо до магистрален път, съобщава Bgvoice.

Властите не дават повече информация за извършеното престъпление към момента. Уточнява се, че съдът е определил гаранция от половин милион долара за освобождаването на Петров.

Тялото на 24-годишната Шелби Уедърли е намерено на 30 септември сутринта край магистрала I-25 в Дъглъс Каунти, Колорадо.

Свидетели посочват, че по него имало огнестрелни и прорезни рани по ръцете, става ясно от записите от телефон 911.

Жената имала дълго криминално минало, предимно свързано с притежание на наркотици и е трябвало да се яви в съда два дни преди да бъде открита мъртва.

Обстоятелствата около смъртта ѝ, както и подробности за обвиненията срещу Петров остават в тайна, тъй като документите по делото са засекретени от съда.

Посочва се, че Петров също има дълго криминално досие – арест за оръжие през 2004 година в Лаример Каунти, грабеж, обир и побой. Той е прекарал известно време в затвора в Колорадо, но е бил освободен на 3 юни 2017 година. Присъдите му били за измама, кражба и обир с взлом.

Българинът е арестуван по обяд в петък, 13 октомври.

Срещу него има две углавни обвинения – убийство от първа степен и фалшифициране на физически доказателство, както и едно обвинение за прикриване на смърт. Властите продължават да търсят повече информация за случая.

Коментари

Коментирай първи

Остави отговор