Бившата жена на Люси роди дете от пилот

Бившата съпруга на режисьора Людмил Иларионов – Люси роди второ дете на пилота Димитър Илиев, научи СЦЕНА БГ.

Преслава започнала връзка с Димитър още по времето на връзката му с Венера, която щом разбрала, че мъжът й очаква наследник, мигновено напуснала общото им жилище.

loading...

Бившата манекенка нямала нищо против брака на пилота, но отношенията им бързо набрали скорост. Легендата на българския автомобилен спорт тихомълком се сдобил с втора дъщеря, но за огромна изненада майката не бебето не била Венера, пише ПИК.

През февруари самият Илиев в свое интервю разкрива между редовете, че бракът му е дал фира. „С Венера се разведохме съвсем наскоро. Има такива моменти в живота на човек. Когато виждаш, че нещата не вървят, е по-добре всеки да продължи по своя път. По-добре ужасен край, отколкото ужас без край“, изплюва камъчето пилотът.

Иначе, за щастливото събитие – раждането на дъщеричката си, самият Илиев се е похвалил във своя „Фейсбук“ със снимка. На нея са щракнати една върху друга четири ръце – неговата, тази на Преслава, на каката Руми и току що родената й сестричка, а приятелите на пилота му честитятбебока.

За известен период от време вместо собствената си фамилия, брюнетката носеше тази на своя съпруг – ИларионоваЛюси свърза живота си с Преслава през септември 2006 г. на пищна сватба, която дори бе излъчвана по ведомствения тв канал на „Пайнер„. Режисьорът и бивш вокал на момчешката банда „Ъп Даун“ даваше мило и драго със съпругата му да си имат потомство, но се оказва, че тя не е на същата вълна и семейството бързо се разпада.

loading...
Коментари

ГОРЕЩО В СЦЕНА БГ:

ТЕХНИЧЕСКА СЦЕНА

Пускат лодки и корабчета като градски транспорт в София

Столична община пуска корабчета като градски транспорт в София, научи сайта ни. Според информацията ни, това ще стане през 2020година. loading… Това ще бъде част от програмата за разкрасяване на столицата на България и още […]

Коментирай първи

Остави отговор