Сензационно разкритие: Енджи, спри да ни правиш на глупаци – признай, че си на 38!

Наблюдателен фен изпрати гневно писмо, в което обосновано с факти, разкрива истинската възраст на диетоложката Енджи Касабие. Красавицата, която в момента се вихри в Къщата на „ВИП Брадър“ сама се оплита в собствените си лъжи, става ясно от сигнала, който ви предлагаме без редакторка намеса, пише „Хот Арена“.

Оказва се, че Енджи Касабие не е нито на 25, нито на 29 години, каквито възрастови граници чухме да се споменават във „ВИП Брадър„. Още през 2010г., тя е заявила, регистрирайки се в сайта „Wayn.com„, че е на 31г. Сега, седем години по-късно, твърденията й, че е на 25 или 29, звучат смешно. Да, тя изглежда много добре за годините си, но в никакъв случай на по-малко от 35.

Много дами предпочитат възрастта им да не става достояние на околните, и съответно не я коментират.Енджи Касабие явно я коментира и то съвсем различно в течение на седем години. Ако през 2010 Г. тя е била на 31, както сама е заявила, видно от снимките, приложени по-долу, то сега тя е на 38г. Въпросът е защо сега се представя като двадесет и няколко годишна? Ами, отговорът е много прост – съпругът й е на 30!! Във въпросния сайт, тя е публикувала снимки с черна коса, под които снимки коментарите са от 2010г. Една от тях е и профилната й снимка. Така, че възрастта 38 години, е минималната й реална възраст. Няма лошо, че е на толкова. Просто не искаме да ни прави на глупаци“, пише в писмото си възмутения човек.

Коментари

ГОРЕЩО В СЦЕНА БГ:

СЦЕНА НА ЖИВОТА

Чудо! Фирма за бързи кредити и частен съдебен изпълнител опростиха дълга от над 3200 лв. на бременна в осмия месец жена, която има още 3 малки деца

Фирма за бързи кредити и частен съдебен изпълнител опростиха дълга от над 3200 лв. на бременна в осмия месец жена, която има още 3 малки деца.    31-годишната Ивелина Митева отглежда сама трите си деца – […]

Коментирай първи

Остави отговор