Порно бизнесмен дава 10 милиона долара за информация, която да свали Доналд Тръмп от пост

Издателят на списание „Хъслър“ Лари Флинт обяви, че ще даде награда „от 10 милиона долара“ на всеки, който ще предостави информация за компрометиране на американския президент Домнналд Тръмп, което би довело до започване на инициатива за импийчмънт и свалянето му от пост.

Флинт публикува това съобщение във вчерашния брой на вестник „Вашингтон поуст“.

Флинт още миналата година по време на предизборната кампания в САЩ предлагаше един милион долара на всеки, който ще представи видео или аудио запис, с който ще покаже Тръмп в противоречиво или неприлично сексуално поведение.

В днешното съобщение Флинт търси „недвусмислени уличаващи доказателства“, които могат да бъдат обявени и да доведат до отстраняването на Тръмп от президентството.

Като причини за смяната на Тръмп, Флинт посочва „компрометирането на вътрешната и международната политика, изнасяне на стотици лъжи, груб непукизъм и назначаването на неквалифицирани лица на високи позиции“.

„Мисля, че моето патриотично задължение и дълг, както на всеки американец е да се отървем от Тръмп, преди да стане твърде късно“, казва Флинт в съобщението.

В края на обявлението се предоставя безплатен телефонен номер и имейл адрес, на който заинтересованите страни могат да изпращат компрометирано съдържание за Тръмп.

 
Коментари

Коментирай първи

Остави отговор