Вижте най-сексапилната медицинска сестра на Инстаграм – ще ви примами не само с красота

Американката Лорън Дрейн държи неофициалната титла за най-сексапилната медицинска сестра на Инстаграм. Профилът й е последван от 3,2 милиона последователи. 30-годишната Лорън живее във Флорида, където работи професионално като медицинска сестра, научи СЦЕНА БГ.

Лорън е медицинска сестра в Кардиологичния център във Флорида. Започва кариерата си на 16-годишна възраст и освен основната си професия, Лорън също работи като личен фитнес инструктор.

Тя казва, че знае как да организира своето време и затова винаги намира време за тренировка във фитнес залата и това може да се види от нейното привлекателно тяло.

Обича активния начин на живот, който според нея е от ключово значение за дългосрочното здраве.

В своята кариера никога не съм срещала професионален спортист да изпита сериозна здравна криза. Има причина за това – активния живот намалява риска от заболявания и укрепва имунитета„, казва Лорън.

Когато се почувства уморена и слаба, тя решава да поеме контрола над живота си. „Исках да бъда здрава, красива, силна и безопасна жена, която активно да превентира болестта, вместо да я третира с таблетки и сиропи“, казва Лорън пред Daily Mail.

В допълнение тя публикува мотивационни снимки и видеоклипове в Instagram, Лорън също е активна в своя блог, който популяризира здравословния начин на живот.

Коментари

Коментирай първи

Остави отговор