Шок! Плевнелиев се развежда заради смъртта на сина си!

Росен Плевнелиев призна официално, че се развежда с втората си съпруга Юлиана. Тогава обаче фактът се прикриваше. Преди дни обаче самият президент призна пред столичен ежедневник, че „бракът му е вече в миналото.“

Делото за развода се точи от миналото лято, като по молба на бившия държавен глава то е засекретено и никой няма достъп до него.

Росен и Юлияна са записани с различни имена като страни по делото – хватка, каквато законът не позволява по принцип, но това може да стане с позволение на Министерството на правосъдието.

Такова е било издадено от миналата правосъдна министърка Екатерина Захариева, пише столичен седмичник. Както е известно, тя е приятелка на Плевнелиев и дълго време беше член на неговия политически кабинет.

Росен и Юлиана не живеят заедно от близо година, но са запазили добри отношения в името на децата си. В брака им имало много пукнатини, но непреодолима била смъртта на едно от децата им през лятото на 2015 г. Тогава синът им Филип почина на едва 14 години. Официалната диагноза бе рядко сърдечно заболяване. Огромната загуба, вместо да сплоти Плевнелиеви, ги разединила тотално. Започнали взаимни обвинения и скандали, твърди изданието.

В крайна сметка държавният глава и съпругата му взели решение да се разведат, но изчакали да свърши мандатът, за да не провокират нездрав медиен интерес. Това обаче така или иначе не им се размина, тъй като за развода се пише отдавна.

След раздялата общите имоти били прехвърлени на синовете им Асен и Павел. Прехвърлянето е направено през 2016 г. Двете момчета стават собственици на две огромни къщи с дворове в кв. „Малинова долина“ в затворения комплекс „Резиденшъл парк„, вдигнат от самия Плевнелиев още като бизнесмен.

Едната къща е от близо 500 кв.м., а другата към 250. На синовете е дарен и семейният замък в Гърция, който е над 900 квадрата. Росен Плевнелиев е запазил правото си на ползване на трите имота. Засега не е ясно дали Юлиана ще запази фамилията си Плевнелиева след развода, но твърде вероятно това няма да стане, тъй като тя принципно се дистанцираше от съпруга си.

Първата жена на Плевнелиев – Вероника, запази името си след раздялата с него.

Коментари

ГОРЕЩО В СЦЕНА БГ:

СЦЕНА НА ЖИВОТА

Скандални кадри показаха как се забавляват бъдещи пилоти на самолети

Бъдещи пилоти на самолети танцуват по долни гащи, а на главите си имат фуражки, видя „СЦЕНА БГ“. Учениците са от Уляновския институт по гражданска авиация в Русия, а скандално видео с кадри от купона им взриви […]

Коментирай първи

Остави отговор