Ослепителна фитнес блогърка загуби последователите си

Социалните медии са чудесно място, където да споделим преживяванията си. Какво правим, какво ядем, какво обичаме или дори да пускаме просто смешни снимки на котки. Това, което публикуваме, показва в какъв етап от живота си се намираме, пише „Мирър“.

Това се опитва да обясни на феновете си фитнес блогърката Хана Полити, която работи като акушерка.

Постепенно снимките й печелят хиляди последователи от целия свят.  Няколко фитнес сайта дори публикуват нейни фотографии като реклама на спортните си съоръжения. Благодарение на успеха си в социалните медии Хана успява да пътува из целия свят.

Животът й коренно се променя, когато среща годеника си Гарт и им се ражда прекрасно момиченце.

Като всяка майка Хана започва да пуска повече снимки на себе си с бебето и постепенно забелязва, че част от последователите й – мъже просто са изчезнали.

За сметка на това дойдоха други, които се радваха на бебето и новия ми начин на живот, те вече не ме възприемаха като сексапилна жена, но най-вече като майка„, признава Хана.

„Те искат да ме познават и Евалия е част от мен, но се опитвам да не споделям твърде много снимки с нея, защото все пак друга е причината хората да ме следват на първо място“, казва тя.

Коментари

ГОРЕЩО В СЦЕНА БГ:

СЦЕНА НА ЖИВОТА

Скандални кадри показаха как се забавляват бъдещи пилоти на самолети

Бъдещи пилоти на самолети танцуват по долни гащи, а на главите си имат фуражки, видя „СЦЕНА БГ“. Учениците са от Уляновския институт по гражданска авиация в Русия, а скандално видео с кадри от купона им взриви […]

Коментирай първи

Остави отговор