Филмов продуцент разказва как животът му е бил унищожен, след като пияна банкерка го изнасилила на домашно парти

Филмов продуцент разказва как животът му е бил унищожен, след като пияна банкерка го изнасилила на домашно парти в Глазгоу, Шотландия.

loading...

Франк Макгауан казва, че е бил докаран до прага на самоубийство и страдал от посттравматично стресово разстройство, дължащо се на ужасяващата атака на Черил Котрел, пише в.“Мирър“.

„Все още се чувствам празен, безнадежден и разстроен. Чувствах се като единственият човек на света, който преживява последствията от това отвратително насилие“, казва номинираният от Бафта филмов продуцент и добавя: „Тя беше много силна и беше ясно, че е пила“.

„Тя разбра, че съм гей и направи няколко смущаващи коментара. Притесних се от това, което тя каза. Никога не бях чувал толкова неприлични неща. Влязох в кухнята, за да взема чаша вода и тя ме последва. Тя зададе няколко бързи въпроса за партньора ми и ме попита дали ще спя с нея. Просто исках да се махне и я помолих да се оттегли. Тя се ядоса. Нещо падна от масата и се наведох, за да го вдигна. Тогава тя се нахвърли върху мен и ме стисна. Просто не спираше и трябваше да използвам всичките си сили, за да я изтръгна от мен“, разказва Франк.

Продуцентът добавя: „Не можех да повярвам какво се случва. Това беше жестоко и болезнено нападение. Кървях и се чувствах като изнасилен от тази ужасна жена“.

loading...
Коментари

ГОРЕЩО В СЦЕНА БГ:

ТЕХНИЧЕСКА СЦЕНА

Пускат лодки и корабчета като градски транспорт в София

Столична община пуска корабчета като градски транспорт в София, научи сайта ни. Според информацията ни, това ще стане през 2020година. loading… Това ще бъде част от програмата за разкрасяване на столицата на България и още […]

Коментирай първи

Остави отговор