Стар български магичен обичай ще ни направи богати през 2018-та година

В последните месеци на годината хората със специални възможности препоръчват да започнем да мислим за късмета си през следващите 12 месеца. Ако искаме да имаме пари и да ни върви по мед и масло, е хубаво да изпълним поне един стар български магичен обичай до края на декември 2017-а.

loading...

Най-силният от всички познати и изпитани ритуали е всъщност и най-обикновеният.

За да го осъществите, трябва да вземете саксия за цветя и да я запълните с пясък. Забодете в нея 12 зелени свещи. Запалете ги, като мислите за това, което желаете да си купите. Самите пари не задържайте в мислите си, а само това, за което ще ги харчите. Изречете след това следните думи: „Дванадесет месеца една година съставят, нея със събития и най-различни неща изпълват. Гърмят над главите човешки с гръмотевични бури, със снежни бури, със студ ги замразява. Както са вечни дванадесетте месеца в годината, така нека изгонят от мен безпаричието. Нека всеки ден пълнят моя портфейл, с богатство моята съдба да обременят. Пари при пари постоянно идват, в моята врата влизат и никога не си тръгват. Така да бъде!“.

Свещите е необходимо да изгорят изцяло. А вие в същото време си мислете за това колко радост ще получите, когато ги харчите. Ако направите всичко правилно, след един ден ще получите определена сума, може и стотинка, която ще е вашето знамение дали сте изпълнили мистичния ритуал правилно и дали той ще подейства през идната 2018 г. За да не провалите магията, не си представяйте самите пари, а само радостта от това, че ги притежавате. Помислете за това, което ви доставя удоволствие.

Забравете за неприятности и досадни личности. Единственото условие, което трябва да съобразите с извършването на тайнството, е то да съвпадне с фаза на нарастващата Луна. Ако случайно не спазите условието, ритуалът, извършен в друга лунна фаза, ще доведе до обратния ефект – ще загубите голяма сума пари през следваща година.

Хубаво е също така да съобразите извършването на заклинанието с ден, в който ще получите пари. Те могат да бъдат от продажба, аванс, заплата или друг вид сделка. Не е хубаво обаче да са назаем или да са изтеглени от банка. Когато получите съответната сума, по пътя към дома не се изкушавайте да харчите и стотинка. Занесете всичките си пари вкъщи, извършете ритуала, а чак след това се втурвайте да плащате сметки. Когато портфейлът ви е пълен по време на магията, това означава, че и догодина ще продължи да бъде така.

loading...
Коментари

ГОРЕЩО В СЦЕНА БГ:

ТЕХНИЧЕСКА СЦЕНА

Пускат лодки и корабчета като градски транспорт в София

Столична община пуска корабчета като градски транспорт в София, научи сайта ни. Според информацията ни, това ще стане през 2020година. loading… Това ще бъде част от програмата за разкрасяване на столицата на България и още […]

Коментирай първи

Остави отговор