Сашка Васева се превърна в един от най-мразените българи

След няколко седмици в постоянен сън и вълчи апетит, Сашка Васева се превърна в един от най-мразените българи. Постоянното отказване на седмични мисии я превърна в истински аутсайдер, съобщи Secret.bg.

loading...

Докато Джулиана Гани и Мегз трябваше да се разделят с екстеншъншъните си и грима, Тото с брадата си, то тя трябваше просто да излиза в градината и на колене да лае като вълк или пък да пее приспивни песни на луната. Същото трябваше да прави и Алфредо Торес.

Това тя сметна като срамна постъпка, с която щяла да предизвиква подигравки към детето си от страна на съучениците й. Съквартирантите не искаха да повярват на думите й, но когато Биг Брадър даде старт на мисията, всички останаха втрещени – Алфредо на колене виеше като вълк, а Сашка му се смееше.

Това дори разплака Тото, който не можел да гледа толкова добри хора като кубинеца, който освен всичко е и баща на 8 деца.

loading...
Коментари

ГОРЕЩО В СЦЕНА БГ:

ТЕХНИЧЕСКА СЦЕНА

Пускат лодки и корабчета като градски транспорт в София

Столична община пуска корабчета като градски транспорт в София, научи сайта ни. Според информацията ни, това ще стане през 2020година. loading… Това ще бъде част от програмата за разкрасяване на столицата на България и още […]

Коментирай първи

Остави отговор