Проф. Вучков увит с шалчето на любимата си, крачи по улицата: Осиротях без Диана!

Осиротях без Диана. Имах с нея всестранна връзка – и физическа, и духовна, и сексуална, тя ми беше не само любима жена, но и приятел, другар, коректив, всичко“. Тези думи проф. Вучков изплака четери месеца след кончината на любимата си жена – Диана Душкова.

Папараци на „България днес“ хванаха любимия професор да пазарува самотен, овързан с шалчето на любимата, за да му напомня за нея.

„Нямам физически проблеми. Болката е в душата ми. Често с Диана излизахме да пазаруваме и се държахме под ръка. Този момент бе най-любимият за мен. А сега се движа самотен и нещастен“, тъжно сподели проф. Вучков, който дори бе предпочел да се движи с такси, вместо да се разхожда сам.

„С днешна дата си мисля, че отношението на сина й я съсипа. Тя му беше написала писмо в интернет, в което го упреква за държанието към нея, коет обеше крайно неуважително, вероятно заради това, че тя направи семейство с мен. И когато той я „отръпна“ от живота си, това беше найй-големият удар за Диана“, припомня си с болка професор Вучков.

Коментари

Коментирай първи

Остави отговор