Прецедент! Участник избяга от „Вип Брадър“ през покрива – снимки

Диви истории се разиграха в Къщата на „ВИП Брадър“. Капризната дизайнерка Мегз съсипа всички мисии с отказа си да носи дрехите, които брадърът пожела, и той наказа сурово всички съквартиранти – спря течащата вода, взе дрехите им, козметика и храната.

loading...

„Не мога да гледам агресията. Била съм жертва на агресиите и не мога. Искам да изпълня всички мисии, моля те“. С тези думи Сашка се обърна към Големия брат, ронейки крокодилски сълзи пред камерите заради мисия, която Мегз отказва да изпълни.

Алфредо обаче бе единственият, който защити раковската Шанел и обясни на всички, че тя не спира да плаче и е най-истинска. „Тя няма коса и плаче!„, отсече той и тръгна към косата на Джулиана, която скочи като опарена и избяга разциврена.

Мръсник, пипа ми косата„, оплака се пред камерите през сълзи и се скри до Цуни на дивана, а Алфредо започна да крещи още повече и се покатери на покрива и се опита да излезе от Къщата.

Цуни и бг Роналдо се разбягаха след него да го върнат.

loading...
Коментари

ГОРЕЩО В СЦЕНА БГ:

ТЕХНИЧЕСКА СЦЕНА

Пускат лодки и корабчета като градски транспорт в София

Столична община пуска корабчета като градски транспорт в София, научи сайта ни. Според информацията ни, това ще стане през 2020година. loading… Това ще бъде част от програмата за разкрасяване на столицата на България и още […]

Коментирай първи

Остави отговор