Златно момиче замени треньор в Хавай с Благой

Нова сърдечна тръпка има едно от бившите златни момичета на България Ренета Камберова. Красавицата лети на крилете на любовта.

От няколко месеца чаровницата дели живота и ежедневието си със специалист по архитектура.Това е Благой Гоцев, а доскоро двойката избягваше да се афишира, тъй като искаха да са сигурни във връзката си.

loading...

Сега обаче Ренета е уверена и щастлива, готова да сподели с всички щастието си. Тя дори се появи на сватбата на новия си любим и наскоро го запозна с бившите си съотборнички.

За новия й любим не се знае почти нищо, освен че е завършил архитектура и строителство. Увлича се по бойните спортове и е приятел на бившия съпруг на друго от златните момичета – Катрин Велкова – Марко Косев.

Досега Рени бе изключително дискретна за личния си живот. До миналата година тя имаше връзка с треньор по плуване, който работи на Хавай.

Страшно се гордея с него. Най-хубавото е, че и двамата израстваме в това, което правим”, сподели тогава чаровницата от Пазарджик. Но връзката им приключи с раздяла в края на годината, заради огромното разстояние, което постоянно ги дели.

Три месеца по-късно Рени среща Благой и открива голямата любов.

Освен в личен план, Камберова може да се похвали с големи успехи и в професионален. Преди десетина дни тя стана шеф на спорта в родния си Пазарджик.

Като такава, красавицата ще бъде член на Управителния съвет на футболния и волейболния клуб. Започна и срещи с всички президенти на общо 25-те спортни клуба в Пазарджик.

Синеоката шампионка ще отговаря за масовия спорт и всички мероприятия, които се организират там. Тя е единствената от предишния ансамбъл заела управленски пост. Другата е Катрин Велкова, която е президент на клуб „Локомотив”.

loading...
Коментари

ГОРЕЩО В СЦЕНА БГ:

ТЕХНИЧЕСКА СЦЕНА

Пускат лодки и корабчета като градски транспорт в София

Столична община пуска корабчета като градски транспорт в София, научи сайта ни. Според информацията ни, това ще стане през 2020година. loading… Това ще бъде част от програмата за разкрасяване на столицата на България и още […]

Коментирай първи

Остави отговор