Джуджи се връща в телевизията

Бившата ководеща в „На кафе“ Деляна Маринова-Джуджи се връща в телевизията. От средата на октомври  заедно с Бойка Делиева и Константина Живова ще бъдат лицата на новото предаване „околоСВЕТСКО“ по Bulgaria ON AIR.

loading...

Джуджи има дългогодишен професионален опит като ководещ в предаването на Гала и е човек с разностранни интереси. Хедонист и бохем по душа, Джуджи обича да пътува и да опознава различни култури.

Освен като светски коментатор и водещ, тя има изяви и в телевизионното кино, а в момента учи магистратура с профил „Филмово и телевизионно продуцентство“ в НАТФИЗ.

Ролите на двете водещи ще бъдат различни – Бойка ще посреща всеки делник на живо най-интересните и актуални личности с техните съкровени истории, вълнуващи пътешествия и спомени, а Константина ще поставя звездите в нови, нетипични роли и ще „лови“ светските новини на терен.

loading...
Коментари

ГОРЕЩО В СЦЕНА БГ:

ТЕХНИЧЕСКА СЦЕНА

Пускат лодки и корабчета като градски транспорт в София

Столична община пуска корабчета като градски транспорт в София, научи сайта ни. Според информацията ни, това ще стане през 2020година. loading… Това ще бъде част от програмата за разкрасяване на столицата на България и още […]

Коментирай първи

Остави отговор