Двойка получава 18-часов перфектен оргазъм

Двойката Мелани и Скот Маклаурус от Америка имат наистина необичаен сексуален живот. Те казват, че докато други се опитват да постигнат поне кратко сексуално удоволствие, двамата знаят какво е да изпитват оргазъм, който продължава цели 18 часа, научи Scena.bg.

loading...

Мелани и Скот са омъжени от осем години и твърдят, че могат да изпитат оргазъм само с една прегръдка. Те посочват, че тайната е, че те са напълно познати един с друг и невероятно близки. Това обаче не е най-важната тайна.

Основната причина за този дълъг оргазъм е тантричният секс, който доведе до по-близко сближаване между тях.

Опитваме се да обясним на другите, че не е задължително да правят секс, за да изживеят оргазъм. Те трябва да визуализират сексуалната си енергия„, казва Мелани.

Съпругът Скот напълно подкрепяше решението й и каза, че понякога просто дишането или спокойният танц може да предизвика сексуална реакция или оргазъм.

Трябва да пускате и звуци, като по този начин позволявате да се изразите, а това повишава оргазма. Дишането е от решаващо значение, а само трябва да дишате дълбоко„, казва Скот.

Тантричният секс на Скот му позволи да се отърве от преждевременната еякулация.

Скот и Мелани днес имат класове за тантрически секс, където участниците научават основните тактики за перфектен оргазъм.

loading...
Коментари

ГОРЕЩО В СЦЕНА БГ:

ТЕХНИЧЕСКА СЦЕНА

Пускат лодки и корабчета като градски транспорт в София

Столична община пуска корабчета като градски транспорт в София, научи сайта ни. Според информацията ни, това ще стане през 2020година. loading… Това ще бъде част от програмата за разкрасяване на столицата на България и още […]

Коментирай първи

Остави отговор