Богата туристка се пусна топлес в Доминикана, намериха я обезглавена (18+)

Телевизионният канал РЕН ТВ публикува видео, на което е заснет момента на гибелта на руска туристка в Доминиканската република. На записа се вижда как жената само по пликчета се подава от прозореца на кола, шегува се и се смее. В края на клипа, според информацията, рускинята си удря главата в пътен знак и буквално е обезглавена. 

loading...

Представител на националната полиция на Доминиканската република Франк Ферликс Дуаран Мехиа съобщи подробности около гибелта на руската туристка в страната, пише Ensegundos.

По думите на служителя на реда, инцидентът е станал в сряда, 11 октомври, на пътя към летището в Пунта Кана.   В резултат на инцидента е загинала 35-годишната Наталия Бородина, жителка на Челябинска област.

Заедно с нея в автомобила е бил и гражданката на Украйна Иванна Бойрачук, която е арестувана.

Според РЕН ТВ Наталия е разведена, а за 11-годишния ѝ син се грижи сестра в гр.Златоуст. Наталия живеела в Кан и печелела много добри пари, а в Доминикана отишла на почивка.

Има и версия обаче, че тя била високоплатена компаньонка в сферата на ескорт услугите. Нейни приятелки споделят, че тя затрупвала социалните мрежи със свои еротични снимки и изключително стриктно следяла за външността си.

loading...
Коментари

ГОРЕЩО В СЦЕНА БГ:

ТЕХНИЧЕСКА СЦЕНА

Пускат лодки и корабчета като градски транспорт в София

Столична община пуска корабчета като градски транспорт в София, научи сайта ни. Според информацията ни, това ще стане през 2020година. loading… Това ще бъде част от програмата за разкрасяване на столицата на България и още […]

Коментирай първи

Остави отговор