Стриптийзьор излиза краката на Джулияна Гани и избяга ужасен без хонорар

Уникален подарък получила силиконката Джулиана Гани за последния си рожден ден, научи Secret.bg. Той бил идея и организиран от шефката на силиконките Мариана Маринова.

loading...

Докато Гани празнувала в ресторант с приятели и вече бившото си гадже, Маринова я качила на втория етаж, което било хотелска част. Там я очаквал стриптизьор. Според описанието й това е танцьорът Айхан (на снимката).

„Загасиха осветлението в хотелската стая, той започна да лази към мен с някакво наметало. На мен ми беше много смешно. Изведнъж се съблече по боксерки. Хвана ми краката, вдига ми ги нагоре и започна с език да ми ги лиже“, разказва миската.

„Този човек беше супер брутален, разчекна се между масата и дивана. Диша ми във врата, захапа ме дори, а гаджето ми стои в ресторанта. Питах го дали всичко това е част от танца и той отговори, че така го чувствал“, продължава Гани.

„След малко се качиха всички жени и като го налазиха, стана страшно. За малко щяха да го изнасилят. Една по-пълничка дори го затвори в тоалетната и го пита колко иска, за да правят секс, но той не издържа и каза, че иска да си ходи, дори без хонорар“, завършва историята си Джули.

loading...
Коментари

ГОРЕЩО В СЦЕНА БГ:

ТЕХНИЧЕСКА СЦЕНА

Пускат лодки и корабчета като градски транспорт в София

Столична община пуска корабчета като градски транспорт в София, научи сайта ни. Според информацията ни, това ще стане през 2020година. loading… Това ще бъде част от програмата за разкрасяване на столицата на България и още […]

Коментирай първи

Остави отговор