Пребиха и ограбиха Крис Захариев

Българският влогър Крис Захариев е пребит и ограбен, разказа той във видео в социалната мрежа Youtube. Ето разказа на потърпешвия:

Преди 8 години бях на 11 години. Беше лятната ваканция. По цял ден играех вън. Когато дните станаха по-кратки, започнахме да се прибираме по-рано. Един следобед минавам през училищния двор в една тясна уличка за към дома. Три-четири момчета вървяха след мен и ме спряха. Питаха ме дали имам пари. Едното от момчетата ми скочи на врата и аз супер много се уплаших.

Такива хватки бях гледал само в кеча.

Не знаех как се постъпва в такава ситуация. Другите започнаха да ме ритат. Никой не чу моите викове. Не знам как, но успях така да се извъртя, че момчето падна на земята и аз започнах да бягам.

После се сетих, че минах през Районното управление в квартала, но въобще през ум не ми мина, че мога да потърся помощ. След 500 метра нахлух в заведение, където се затворих в тоалетната за 15 минути.

По-късно ме беше страх да излизам от вкъщи, дори да изхвърля боклука.

Коментари

ГОРЕЩО В СЦЕНА БГ:

СЦЕНА НА ЖИВОТА

Скандални кадри показаха как се забавляват бъдещи пилоти на самолети

Бъдещи пилоти на самолети танцуват по долни гащи, а на главите си имат фуражки, видя „СЦЕНА БГ“. Учениците са от Уляновския институт по гражданска авиация в Русия, а скандално видео с кадри от купона им взриви […]

Коментирай първи

Остави отговор