Мишо от „Не така, брат!“ прилага нова техника за спечелването на сърцето на своята любима Блага

Животът на Мишо от „Не така, брат!“ е изпълнен с обрати и за пореден път той ще се бори с любовта. В най-новия епизод на уеб тийн сериала, Мишо заедно с брат си Дидо, прилага нова техника за спечелването на сърцето на своята любима Блага. А именно първо да се докаже в очите на баща ѝ – господин Дочев, който освен учител по физкултура, е и инструктор по кормуване.

Какви техники прилага Мишо? 

След като успя да разочарова Блага, Мишо е категорично убеден, че тя е момичето на живота му. По идея на брат си, малкият гений се записва на шофьорски курс, убеден в максимата, че „ако спечелиш бащата, печелиш момичето“. Той е сигурен в себе си и е готов да привлече на своя страна инструктора Дочев. Ще успее ли Мишо да разтопи ледовете с бащата на Блага и по този начин да се приближи отново до нея?

Докато Мишо опитва различен подход в битката за сърцето на любимата, Дидо изпитва сериозни трудности с научаването на правилата за движение по пътищата. Правилникът за движение се оказва по-голяма трудност за големия брат, от колкото е предполагал, затова той се обръща за помощ към Мишо. Стимулът на Дидо да завърши по-бързо шофьорския си курс е фактът, че Беатрис прекарва все повече време с продуцентите си. А ако вземе книжка, Дидо ще може да бъде навсякъде с Беа, водейки я с колата на нейните концерти.

Коментари

ГОРЕЩО В СЦЕНА БГ:

СЦЕНА НА ЖИВОТА

Чудо! Фирма за бързи кредити и частен съдебен изпълнител опростиха дълга от над 3200 лв. на бременна в осмия месец жена, която има още 3 малки деца

Фирма за бързи кредити и частен съдебен изпълнител опростиха дълга от над 3200 лв. на бременна в осмия месец жена, която има още 3 малки деца.    31-годишната Ивелина Митева отглежда сама трите си деца – […]

Коментирай първи

Остави отговор