Мегз стана чистачка

В тазседмичната мисия, която Big Brother възложи на съквартирантите, топ дизайнерката – Миглена Каканашева – Мегз имаше не леката задача за един ден, сама да излъска най-известната къща в държавата, при това цялата, включително тоалетните.

С автентична униформа на хигиенистка, Мегз прие с охота ангажимента си и без да възрази, въоръжена с ръкавици, парцали, прахосмукачка и с усмивка на лицето, се залови за работа.

„Не знам как тази жена издържа целия ден без да гъкне, без да се оплаче, това е истинска машина просто!“,бе възхитен Антон Стефанов, а Даниел Петканов се присъедини към мнението му. Злобата наДжулиана Гани обаче, изпъкна и в тази ситуация, като констатира, че била така упорита от инат и проклетия. с което се изложи пред останалите випове, а Маргарита Хранова побърза да й изчете една лекция за човечността и комплексите, с които смята, че силиконката е пропита.

Противно на Мегз, която доказа, че срамна работа няма и че никак не се звездее, Гани си призна, че е отказвала моделски ангажименти от претенции по отношение на тоалетите, с които е трябвало да излезе на подиума.

Коментари

Коментирай първи

Остави отговор